معرفی بهترین اپلیکیشنهای رایگان برای برگزاری ویدیوکنفرانس
گوگل میت، سیسکو وبکسمیتینگ، زوم، اسکایپ و جیتسی ازجمله اپلیکیشنهای رایگان و برتر برای برگزاری ویدئوکنفرانس هستند که در این مطلب ، با آنها بیشتر آشنا خواهید شد.
برنامههای کنفرانس آنلاین به بخشی جداییناپذیر از مشاغل تبدیل شدهاند. امروزه با استفاده از نرمافزارهای قدرتمند جلسات ویدیویی، میتوانید در خانه خود جلسههای کاریتان را مدیریت کنید. طبق گزارش Statista در سال ۲۰۲۱، ارزش بازار ویدیوکنفرانس در سراسر جهان حدود ۱۴.۶ میلیارد دلار بود. پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۶ این رقم دو برابر شود و به ۲۷.۳ میلیارد دلار برسد.
جلسات آنلاین تجربیاتی را به شما ارائه میدهند که به خوبی یا حتی بهتر از جلسات حضوری در فضای اداری هستند. درحالیکه برنامه کنفرانس ویدیویی عالی میتواند تجربهای بیعیبونقص را به شما ارائه دهد، برنامهای متوسط میتواند بسیار آزاردهنده باشد و مشکلاتی را برایتان به بار بیاورد. انتخاب یک اپ کنفرانس ویدئویی باکیفیت برای کنفرانسهایتان امری ضروری است که باید جدی بگیرید. اگر میخواهید بهترین اپلیکیشنهای رایگان برای برگزاری ویدیوکنفرانس را انتخاب کنید، این مقاله را از دست ندهید.
۱. Zoom
Zoom به یکی از شناختهشدهترین برنامههای ویدیوکنفرانس تبدیل شده است؛ بهطوریکه بسیاری نام آن مترادف با جلسات ویدیویی میدانند. در ابتدای سال ۲۰۲۰، احتمالاً به این دلیل که Zoom انتظار محبوبیت ناگهانی در بین کاربران غیرتجاری را نداشت، چندین اشتباه درزمینهی حفظ حریم خصوصی و امنیتی مرتکب شد. بااینحال، این شرکت بهسرعت تغییرات و بهروزرسانیهایی را برای رسیدگی به این مسائل ایجاد کرد.
Zoom نرمافزار جلسات آنلاین رایگانی است که بهدلیل کیفیت فوقالعاده ویدیو و صدای واضح و گزینههای اشتراکگذاری فوری صفحه، به شما کمک میکند جلساتی را برگزار کنید و با تیم خود تقریباً بهصورت رودررو همکاری کنید. این اپلیکیشن برگزاری جلسات ویدیویی با استفاده آسانش با بسیاری از دستگاهها، از دسکتاپ گرفته تا موبایل، سازگار است. Zoom بهلطف رمزگذاری SSL، تماسهای ویدیویی ایمن را نیز تضمین میکند.
با نصب برنامه Zoom میتوانید جلسات ویدیویی، کلاسهای آنلاین، تماسهای گروهی یا تماسهای ویدیویی یکبهیک را بدون زحمت میزبانی کنید. تماسهای ویدیویی یکبهیک را میتوانید بدون هیچ محدودیت زمانی میزبانی کنید یا حتی با حداکثر ۱۰۰ شرکتکننده بهمدت ۴۰ دقیقه تماس گروهی برقرار کنید.
کنفرانس ویدیویی زوم به شما امکان میدهد حتی زمانیکه اتصال اینترنت خوبی ندارید، به جلسه یا جلسات خود ادامه دهید. ممکن است در آن حال نتوانید انتظار ویدیو و صدای HD را داشته باشید؛ اما بدون هیچ وقفهای میتوانید به راه خود ادامه دهید. با استفاده از پلتفرم کنفرانس ویدئویی Zoom، در طول تماس به مهمانان خود پیامک ارسال (پیام های فردی یا گروهی) یا کل تماس ویدیویی را ضبط یا تماسها را از قبل برنامهریزی کنید.
Zoom در اشتراک پولی خود به شما امکان میدهد با ۱,۰۰۰ نفر بهطور همزمان چت تصویری داشته باشید. برنامههای اشتراک از ۱۴.۹۹ دلار در ماه برای هر میزبان شروع میشود و البته نسخه رایگان نیز موجود است. ادغام Zoom با SurveySparrow به شما کمک میکند مشتریان و کارمندان را پس از هر جلسه پیگیری کنید و مطمئن شوید که دستور کارها در سراسر آن رعایت میشوند. حتی میتوانید نظرسنجیهای بعد از جلسه را بهصورت یکپارچه انجام دهید. برای ایجاد نظرسنجیهای آنلاین مکالمه و جذاب، میتوانید در SurveySparrow رایگان ثبتنام کنید.
ویژگیهای نسخه رایگان
- حداکثر شرکتکننده: ۱۰۰ نفر
- جلسات یکبهیک: محدودیت زمانی ۴۰ دقیقه
- جلسات گروهی: محدودیت زمانی ۴۰ دقیقه
- امکان اشتراکگذاری صفحهنمایش
- امکان ضبط جلسات فقط در دستگاه محلی
۲. گوگل میت
گوگل میت یکی از بهترین نرمافزارهای کنفرانس ویدیویی است که امروزه دردسترس است. ادغام گسترده و یکپارچه Google Meet با سایر برنامههای گوگل، آن را به یکی از محبوبترین برنامههای کنفرانس ویدیویی کاربران گوگل ورکاسپیس تبدیل کرده است. میت راهی بسیار ساده و کارآمد برای چت ویدیویی با همکاران و دوستان و خانواده است؛ البته بهشرطی که حساب گوگل داشته باشند.
گوگل میت با نام قبلی Google Hangouts Meet، دراصل نرمافزار کنفرانس ویدیویی سازمانی گوگل است که بهعنوان بخشی از GSuite ارائه میشود. برگزاری جلسه ازطریق این ابزار بسیار آسان است. تنها کاری که باید انجام دهید، این است که جلسهای در تقویم گوگل تنظیم کنید و برای شرکتکنندگان با لینک Meet دعوتنامه ارسال کنید. آنها فقط باید کلیک کنند و به جلسه ویدیویی آنلاین بپیوندند. شما نیز به دانلود هیچ نرمافزاری نیازی ندارید.
در حین تماس، میتوانید صفحه و فایلهای خود را از گوگل داریو به اشتراک بگذارید و بدون ایجاد وقفه برای تیم خود پیامک ارسال کنید. هر کاربر GSuite میتواند برای ۱۰۰ شرکتکننده بهرایگان در تقویم گوگل جلساتی ایجاد کند.
ویژگیهای نسخه رایگان
- حداکثر شرکتکننده: ۱۰۰ نفر
- جلسات یکبهیک: محدودیت زمانی ۲۴ ساعته
- جلسات گروهی: محدودیت زمانی ۶۰ دقیقه
- امکان اشتراکگذاری صفحهنمایش
- فقدان امکان ضبط جلسات ویدیویی
۳. Microsoft Teams
Microsoft Teams بهعنوان رقیبی برای Slack ساخته شده است که اگر بخشی از اکوسیستم آفیس هستید، برایتان مفید است. درحالیکه این برنامه عمدتاً روی استفاده تجاری متمرکز است، حدود دو سال پیش از نسخه شخصی رایگان Teams رونمایی کرد که به هر کسی امکان میدهد در فضایی اشتراکگذاریشده مجازی چت یا صحبت یا جلسات ویدیویی داشته باشد.
شما فقط باید یک حساب کاربری با مایکروسافت ایجاد کنید تا از آن استفاده کنید. درحالیکه نسخه رایگان به شما امکان میدهد ۱۰۰ شرکتکننده برای حداکثر ۶۰ دقیقه در هر جلسه داشته باشید، مشترکان Microsoft 365 میتوانند تا ۳۰ ساعت متوالی با حداکثر تا ۳۰۰ نفر چت تصویری داشته باشند.
ویژگیهای نسخه رایگان
- حداکثر شرکتکننده: ۱۰۰ نفر
- جلسات یکبهیک: محدودیت ۳۰ ساعته
- جلسات گروهی: محدودیت ۶۰ دقیقه
- امکان اشتراکگذاری صفحهنمایش
- امکان ضبط جلسات
۴. CISCO Webex Meetings
اصولا نام سیسکو یادآور اپلیکیشنهای گرانقیمت است؛ اما اپلیکیشن سیسکو وبکسمیتینگ (CISCO Webex Meetings) از گزینهی رایگانی نیز بهره میبرد که به کاربران اجازه میدهد به صورت رایگان ویدئوکنفرانسی با حضور حداکثر ۱۰۰ نفر مشارکتکننده برگزار کنند. Webex ازجمله برنامههای ویژه ویدیوکنفرانس است که از دهه ۱۹۹۰ وجود داشته و در سال ۲۰۰۷، سیسکو آن را خریده است. درحالیکه این برنامه عمدتاً بهعنوان برنامهای تجاری شناخته میشود و همچنان روی ارائه خدمات به شرکتها تمرکز دارد، نسخه رایگانش ارزش بررسی را دارد.
وقتی همهگیری کرونا شروع شد، سیسکو ویژگیهای نسخه فریمیوم را از ۵۰ به ۱۰۰ شرکتکننده افزایش داد. با این نرمافزار میتوانید تا ۵۰ دقیقه باهم ارتباط ویدیویی برقرار و رومهای جدایی ایجاد کنید. برای هر کاربر حافظه ابری به ظرفیت ۱ گیگابایت در نظر گرفته شده است که ویدئوهای خود را ضبط کند یا فایلهایش را با دیگران بهاشتراک بگذارد. کاربران با استفاده از مرورگرهای مختلف یا اپلیکیشن اندروید یا iOS وبکس میتوانند ویدئوکنفرانس برگزار کنند.
ویژگیهای نسخه رایگان
- حداکثر شرکتکننده: ۱۰۰ نفر
- جلسات یکبهیک: محدودیت زمانی ۵۰ دقیقه
- جلسات گروهی: محدودیت زمانی ۵۰ دقیقه
- امکان اشتراکگذاری صفحهنمایش
- امکان ضبط جلسات فقط در دستگاه محلی
۵. اسکایپ
اسکایپ از زمان انتشار نسخه بتای آن در سال ۲۰۰۳، پلتفرم کاربردی برای مکالمات یکبهیک بوده است. حداکثر ۱۰۰ نفر (ازجمله شما) میتوانند با محدودیت زمانی ۲۴ ساعته در جلسات ملاقات کنند. همچنین، صفحهای جداگانه وجود دارد که به شما امکان میدهد بدون نیاز به ثبتنام در این سرویس، جلسه ویدیویی رایگان ایجاد کنید. گفتنی است با استفاده از خود برنامه، ویژگیهای بیشتری دریافت میکنید؛ بنابراین، اگر با ثبتنام برای یک حساب رایگان موافق هستید، بهتر است این کار را انجام دهید.
ویژگیهای نسخه رایگان
- حداکثر شرکتکننده: ۱۰۰ نفر
- جلسات یکبهیک: محدودیت زمانی ۲۴ ساعته
- جلسات گروهی: محدودیت زمانی ۲۴ ساعته
- امکان اشتراکگذاری صفحهنمایش
- امکان ضبط جلسات
۶. Jitsi
Jitsi Meet یکی دیگر از برنامههای کنفرانس ویدیویی است که احتمالاً دربارهاش نشنیدهاید. جیتسی (Jitsi) اپلیکیشنی رایگان است که از ویژگیهای بینظیری نیز بهره میبرد. جیتسی پروژهای متنباز است که به کاربر امکان میدهد ویدئوکنفرانس را با میزبانی شخصی اجرا کند.
درصورتیکه میزبانی ویدئوکنفرانس را خودتان انجام دهید، میتوانید تعداد مدنظر مشارکتکنندگان را دعوت کنید و محدودیتی دراینزمینه ندارید. ناگفته نماند مشارکتکنندگان امکان حضور در ویدئوکنفرانس ازطریق تماس تلفنی را نیز خواهند داشت. برای جیتسی علاوهبر نسخهی رایانهی شخصی، اپلیکیشن اندروید و iOS نیز در نظر گرفته شده است.
ویژگیهای نسخه رایگان
- حداکثر شرکتکننده: ۱۰۰ نفر
- جلسات یکبهیک: بدون محدودیت زمانی
- جلسات گروهی: بدون محدودیت زمانی
- امکان اشتراکگذاری صفحهنمایش
- امکان ضبط جلسات
۷. تلگرام
تلگرام برنامه چت پیامرسانی است که چتهای گروهی ویدیویی را نیز ارائه میدهد. این برنامه ویژگیای دارد که به شما امکان میدهد گروههایی با حداکثر ۲۰۰,۰۰۰ عضو ایجاد کنید و گروههای خصوصی یا عمومی داشته باشید. درحالحاضر، چتهای ویدیویی به ۳۰ نفر محدود شده است؛ اگرچه حداکثر ۱,۰۰۰ نفر میتوانند تماشا کنند.
- حداکثر شرکتکننده: ۳۰ نفر
- جلسات یکبهیک: بدون محدودیت زمانی
- جلسات گروهی: بدون محدودیت زمانی
- امکان اشتراکگذاری صفحهنمایش
- عدم امکان ضبط جلسات
۸. فیستایم
بیشک دارندگان آیفون از برنامه چت تصویری داخلی اپل استفاده میکنند. ازآنجاکه این برنامه اخیراً بهروزرسانی شد تا برای افرادی که در اکوسیستم اپل نیستند، مفیدتر باشد، اکنون کاربران اندروید یا ویندوز میتوانند به جلسه FaceTime گروهی بپیوندند؛ اما همچنان نمیتوانند بهعنوان میزبان آن را شروع کنند. با این نرمافزار میتوانید یک تماس گروهی را از چت پیامها شروع و استیکرهای مختلفی اضافه و حتی پسزمینهتان را محو کنید.
ویژگیهای نسخه رایگان
- حداکثر شرکتکننده: ۳۶
- جلسات یکبهیک: بدون محدودیت زمانی
- جلسات گروهی: بدون محدودیت زمانی
- امکان اشتراکگذاری صفحهنمایش
- فقدان امکان ضبط جلسات
منبع: زومیت
نظر دهید